Data

Hoe krijg ik mijn data in FRIS?

Wil je graag je data zichtbaar maken op het FRIS-onderzoeksportaal? Dat kan! Afhankelijk van de schaalgrootte van je instelling kijken we samen naar een manier om zo efficiënt mogelijk data in FRIS te krijgen.

Heb je slechts een beperkte set informatie voorhanden maar wil je die toch graag kenbaar maken op het FRIS-onderzoeksportaal? Via een interface kan je data rechtstreeks in onze systemen ingeven. Deze zullen onmiddellijk zichtbaar en doorzoekbaar worden op het FRIS-onderzoeksportaal.

Beschik je over grote loads aan data maar zelf nog niet over de nodige systemen om de data te registreren én aan FRIS te bezorgen? Ook daar biedt de Vlaamse overheid mogelijkheden. Wij bieden een onderzoeksinformatiesysteem aan instellingen aan die dit mogen gebruiken voor intern beheer mits de data doorstromen naar het portaal.

Beschik je over grote loads aan data en reeds uitgebouwde interne systemen om de data te registreren? Dan bekijken we graag de mogelijkheden of een uitdraai van jullie systemen naar CERIF xml tot de mogelijkheden behoort om aldus op die manier de data in FRIS in te lezen.

In de FRIS Integration Guide kom je alles te weten over het uitwisselformaat voor aanlevering aan FRIS. Dit strookt grotendeels met het standaard CERIF formaat (versie 1.5) omwille van interoperabiliteit, maar wijkt hier op bepaalde plaatsen van af.